COLOFONGRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

Carlijn Bekker

Carlijn is freelance journalist, schrijfster van het boek De Blog Bijbel Voor Beautychicks en Shopaholics en founder van GRLMAG.nl.

     

Aminanta Minte

Aminanta Minte is de modellenexpert van GRLMAG. Ze schrijft over haar leven als model en geeft ze tips over hoe jij het beste in jezelf naar boven kan halen. Lees meer over Aminanta op haar persoonlijke blog.

   

Anieke Barth

Eindredactrice Anieke brengt haar leven lezend en bloggend door, zet graag de puntjes op de i en is eigenlijk altijd vrolijk.

     

Anouk Arkesteijn

COLUMNIST | In 2015 overleefde Anouk (24) de ziekte kanker. Op GRLMAG vertelt deze (positieve!) powerchick iedere week over haar leven.

   

Bianca Aalberts

Style-editor Bianca Aalberts is verslaafd aan alles wat met mode te maken heeft, koopt te veel mode tijdschriften waardoor ze bijna geen ruimte meer heeft voor studieboeken in haar boekenkast.

     

Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

   

Ciara van Wingaarden

Ciara leeft voor muziek en heeft een cd-kast waar je u tegen zegt. Ze voelt zich als een vis in het water in wereld van de celebs en jaagt graag op de laatste nieuwtjes.

Claire Kemperman

Claire houdt je op de hoogte van alle trends rondom health. Als Claire niet aan het zweten is in de sportschool kruipt ze graag op de bank met een reep Tony’s Chocolonely (karamel met zeezout!)

Esther ter Veen

Als ze niet druk bezig is voor GRLMAG of haar eigen blog, dan zit ze achter haar laptop om de leukste series en films te kijken. Verslaafd aan Pretty Little Liars, droom over het leven van Blair Waldorf en ze zou graag een beschuitje willen eten met de cast van The Hunger Games.

     

Femke Kamps

Femke Kamps weet alles over vrolijke vondsten, leuke to-do's en heeft het bizarre talent om in vreemde situaties verzeild te raken. Ze tikt stukjes over alles wat met fun, love en een happy lifestyle te maken heeft.

     

Sophie Jorissen

Sophie Jorissen is onze food & health passionata. Op GRLMAG voorziet zij jou van de heerlijkste recepten en geeft ze jou een kijkje in haar healthy lifestyle! Op haar eigen blog, schrijft ze over food, beauty & fashion mét een groen randje.

       

Rachida de Vries

Eindredactrice Rachida is gek op alles wat met taal te maken heeft en geboeid door de Nederlandse taal ondersteunt zij GRLMAG. Naast deze passie voor taal houdt ze van shoppen en films.

Roxanne van Norde

Roxanne is GRLMAG's celebkenner en weet alle ins en outs over jong Hollywood. Als ze even niet bezig is met het leven van de sterren kijk ze graag series en droomt ze over een paar Louboutins aan haar voeten.