COLOFONGRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

Carlijn Bekker

Carlijn is freelance journalist, schrijfster van het boek De Blog Bijbel Voor Beautychicks en Shopaholics en founder van GRLMAG.nl.

     

Anna van der Heijden

Anna doet ein-de-lijk waar ze al jaren van droomt: ze studeert magazine journalistiek in New York City. Benieuwd wat ze in the big apple meemaakt, welke dingen ze eet (hint: vast geen appels) en hoe vaak ze de verkeerde metro pakt? Check twee keer per maand haar NYC columns op GRLMAG!

Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

   

Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

   

Demi Kraaikamp

Modestudente Demi houdt je graag op de hoogte van alle ins en outs uit de modewereld.

Esther ter Veen

Als ze niet druk bezig is voor GRLMAG of haar eigen blog, dan zit ze achter haar laptop om de leukste series en films te kijken. Verslaafd aan Pretty Little Liars, droom over het leven van Blair Waldorf en ze zou graag een beschuitje willen eten met de cast van The Hunger Games.

     

Femke Kamps

Femke Kamps weet alles over vrolijke vondsten, leuke to-do's en heeft het bizarre talent om in vreemde situaties verzeild te raken. Ze tikt stukjes over alles wat met fun, love en een happy lifestyle te maken heeft.

     

Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland.

Maartje Zaal

Maartje is een superfanatieke hockeyster, maar houdt stiekem toch ook van iets heel anders; schrijven.