COLOFONGRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

Carlijn Bekker

Carlijn is freelance journalist, schrijfster van het boek De Blog Bijbel Voor Beautychicks en Shopaholics en founder van GRLMAG.nl.

     

Bianca Aalberts

Style-editor Bianca Aalberts is verslaafd aan alles wat met mode te maken heeft, koopt te veel mode tijdschriften waardoor ze bijna geen ruimte meer heeft voor studieboeken in haar boekenkast.

     

Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

   

Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

   

Demi Kraaikamp

Modestudente Demi houdt je graag op de hoogte van alle ins en outs uit de modewereld.

Claire Kemperman

Claire houdt je op de hoogte van alle trends rondom health. Als Claire niet aan het zweten is in de sportschool kruipt ze graag op de bank met een reep Tony’s Chocolonely (karamel met zeezout!)

Esther ter Veen

Als ze niet druk bezig is voor GRLMAG of haar eigen blog, dan zit ze achter haar laptop om de leukste series en films te kijken. Verslaafd aan Pretty Little Liars, droom over het leven van Blair Waldorf en ze zou graag een beschuitje willen eten met de cast van The Hunger Games.

     

Femke Kamps

Femke Kamps weet alles over vrolijke vondsten, leuke to-do's en heeft het bizarre talent om in vreemde situaties verzeild te raken. Ze tikt stukjes over alles wat met fun, love en een happy lifestyle te maken heeft.

     

Laurianne Aerts

Laurianne is als echt fangirl op de hoogte van alle laatste series, films, muziek en boeken. Ook ontgaan de laatste fashion trends haar niet..