Dit verdient influencer Negin Mirsalehi met één Instagram-foto

Ze hebben supermooie foto’s én heel veel volgers: online influencers. Ben jij benieuwd wat een gesponsorde Instagram-foto een top influencer zoals Negin Mirsalehi oplevert? Lees dan snel verder.

Negin heeft 4,2 miljoen volgers op Instagram en haar Instagram Story wordt gemiddeld 600,000 keer bekeken. Volgens WWD verdient Negin zo tussen de $15,000 to $20,000 voor één gesponsorde Instagram-foto. Wauw! Zo’n betaalde foto houdt in dat een merk Negin betaalt om met hun product op de foto te gaan en deze te plaatsen op haar account als reclame voor het merk. Volgens WWD verdiende Negin met haar vriend vorig jaar zo’n 2 miljoen en hopen ze dat het dit jaar 3 miljoen wordt. De 28-jarige influencer verdient het geld niet allen met gesponsorde posts, maar ook met andere samenwerkingen met merken en haar eigen haarlijn Gisou. #girlboss

This has been my best and favorite #pfw since I started this adventure 4 years ago.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Benieuwd naar het leven van Negin? Ze is op haar YouTube-kanaal een nieuwe serie gestart: Negin Mirsalehi: Real Life Daily. Hierin filmt ze een maand lang haar leven tijdens verschillende Fashion Weeks. Cool!

Ga jij kijken? 

Lees ook:
Beautyblogger Michelle Phan vertelt waarom ze stopte met YouTube
5 Tips tegen een bloggersblock

Bron foto: Instagram Negin Mirsalehi
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Je email adres zal niet worden gepubliceerd

Shop ’till you drop!