mode apps

Deze 6 hotte mode apps moet elke fashionista hebben

Wil jij alles weten op het gebied van mode? Of gewoon kleding kopen en verkopen? Dan mogen deze mode apps niet ontbreken op jouw mobiel.

 1. M2M
  M2M (Made to Measure) is een app met films over mode. Er staan klassieke modefilms, modeshows van ’s werelds topdesigners en M2M’s eigen series en documentaires over trends, mensen, problemen en andere gebeurtenissen in de mode. Helemaal gratis!
  Download voor Apple of Android.
 2. Glamour Beauty TV
  Glamour Beauty TV staat vol met grappige en informatieve video’s op het gebied van beauty en style. De series zijn gemaakt door Glamour in samenwerking met bloggers, vloggers, BN’ers en beauty experts.
  Download voor Apple of Android.
 3. DIOR
  Modemerk DIOR heeft twee toffe apps: DIORMAG en DIORTV. In deze apps vind je het laatste nieuws over DIOR door middel van fashion shows, live video’s, een kijkje backstage en exclusieve interviews. Net of je echt bij een DIOR-show bent dus, wow!
  Download voor Apple of Android.
 4. United Wardrobe
  Op United Wardrobe kun je kleding kopen en verkopen. Een leuke en veilig manier om iets bij te verdienen, of om lekker zelf te shoppen. Watch it: superverslavend!
  Download voor Apple of Android.
 5. Vogue Runway
  Bekijk naast de laatste collecties, het complete archief van Vogue Runway met meer dan 12.000 modeshows. Daarnaast: collectie reviews, video’s, street style en een kijkje rondom alles van Fashion Week. ZIEN!
  Vogue Runway is helaas alleen beschikbaar op Apple.
 6. Hudamoji
  De emoji app van beauty YouTuber Huda Beauty. Meer dan 200 beauty emoji’s ontworpen door Huda haarzelf!
  Download voor Apple of Android.

Welke fashion apps gebruik jij?

Lees ook:
5 liedjes voor jouw perfecte summer playlist
Zo organiseer jij een perfecte Netflix avond

Bron beeld: Pexels.com