fbpx

10 Films uit 2014 die je moet zien

 
Nieuw jaar, nieuwe coole films in het vooruitzicht. Maar er zijn natuurlijk ook wat toppers uit 2014 die je echt gezien moet hebben voor je een nieuw filmjaar kan beginnen!

Natuurlijk kwam dit jaar het derde deel van The Hunger Games uit en The Fault In Our Stars uit, maar er zijn ook heel veel andere leuke films uitgekomen het afgelopen jaar die jij zeker moet zien.

endlessEndless Love

Films met Alex Pettyfer zijn ofcourse altijd goed! Endless Love gaat over een jong stel en heeft een hoog The Notebook gehalte.

yvesYves Saint Laurent

Perfect voor de fashionista’s onder ons. Wil je alles weten over modeontwerper Yves Saint Laurent en meer leren over mode? Dan is dit echt een aanrader.

WalkingWalking on Sunshine

Net zoals bij Mamma Mia keihard meeblèren met leuke liedjes? Dan moet je zeker naar Walking on Sunshine kijken. Een vrolijke romcom met mooi uitzicht. Lees: cute boys en witte stranden!

boyhood1Boyhood

Deze film is best bijzonder. Ze hebben namelijk 12 jaar over de film gedaan om hem te maken en steeds dezelfde acteurs gebruikt! Je ziet de schattige 6-jarige Mason opgroeien tot een lekkerding.

chefChef

Wat doe je als je een succesvolle kok bent, maar niet tegen regeltjes van je baas kunt? Juist: je opent een kantinewagen in Miami en gaat samen koken met je familie. Funny!

whatifWhat if

What if being friends has its benefits? Het gaat over een goede vriendschap tussen een jongen en meisje, maar er is toch wel iets meer tussen de twee. Met Harry Potter, eh, Daniel Radcliffe in de hoofdrol.

twonightTwo Night Stand

Na een awkward onenightstand niet weg kunnen vanwege een sneeuwstorm, dat wil je liever niet. Of toch wel? Zeker kijken want leukerd Miles Teller (Divergent, Whiplash) speelt erin!

whenthegamesWhen the Game Stands Tall

Films over sport saai? Na het zien van deze indrukwekkende film denk je wel anders. Pluspunt aan American football: je kan de hele tijd naar afgetrainde lichamen, zoals die van Alex Hedwig!

love rosieLove, Rosie

Lily Collins + Sam Claflin = een superleuk filmkoppel! In Love, Rosie spelen ze de beste vrienden die duizenden kilometers uit elkaar wonen. Blijven ze BFF’s? Of zelfs meer?

Trash MovieTrash

Even iets anders dan een chickflick. Deze film gaat over drie jongens die leven in een sloppenwijk en iets vinden op een vuilnisbelt waardoor ze in de problemen komen. Trouble!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.