fbpx

10 gekke dingen die ieder meisje doet

 

Tijdschriften behandelen als de bijbel, dat app’je naar je crush zo’n 15 keer aanpassen én alles willen kopen dat roze is. Ook jij maakt je hieraan stiekem schuldig…

  1. Nog steeds waanzinnig bang zijn in het donker. En dit als een legitiem excuus zien om nog met je knuffel te slapen. En een nachtlampje.
  2. Het fantástische advies dat je altijd aan je vriendinnen geeft, zelf niet opvolgen. Je leven is eigenlijk een soort real life The Hills. En jij bent uiteraard Lauren Conrad.
  3. Tijdschriften behandelen als de Bijbel. O wee, als je vriendje die kersverse Fashionista ook maar durft op te vouwen…
  4. Dat app’je naar je crush zo’n 15 keer aanpassen. Wat zeg ik? 1500 keer.
  5. Roze nagellak kopen. Ook al heb je al zo’n 11 potjes in een vergelijkbare tint. “Deze is poederroze, die andere záchtroze! Capisch?”
  6. De lyrics van die nieuwe hit Google’n. Zodat je tijdens de volgende sing-a-long sessie in de auto, je vriendinnen kan verbazen met je fantastische skills.
  7. Vrijwel iedere tutorial op YouTube uitproberen. Maar nog steeds geen idee hebben hoe je die ‘verdomde winged eyeliner’ moet maken
  8. Alles willen kopen dat roze is met glitters. Want hé: het ís roze en het heeft glitters.
  9. Er zo’n 20 minuten over doen om de perfecte selfie te maken. Hé. Alles wat op het internet wordt geslingerd, is meteen vereeuwigd. Make it a good one.
  10. Woord voor woord kunnen meepraten met Mean Girls. En daar waanzinnig trots op zijn. “That’s so fetch!”
Beeld: GRLMAG.nl (Fotografie: Maan Limburg, Styling: Martine Reurings, Visagie: Charlotte van Beusekom)
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.