fbpx

5 Stylingtips voor lange meiden

 
 Hoe kleed je jezelf als je wat langer bent? Die mooie lange benen moet je zeker laten zien! Lees hier de tips.

  1. Als je ongeveer 1,75 m of groter bent, draag dan best geen té hoge hakken tenzij je dat echt graag wilt. Een wat kleinere hak kan even elegant zijn en zo toren je niet extreem boven al je vriendinnen uit.
  2. Broeken tot boven de enkel zijn helemaal iets voor jou! Je kan ook gewoon je favoriete skinny jeans uit de kast halen en twee tot drie maal oprollen óf je kiest voor een stoere boyfriend jeans.
  3. Lange jassen zoals de trenchcoat kan je perfect dragen als je de lengte meehebt. Deze zomercollectie zijn er prachtige trenchcoats te vinden bij onder andere& Other Stories .
  4. Voor lange meiden zijn losse broeken met wat drukkere prints absoluut toegelaten! Je benen lijken door de combinatie van het losse model en de prints iets korter, wat geen probleem is als je een lange meid bent.
  5. Last but not least: als je lang bent kan je met veel outfits wegkomen en experimenteren! Met een korter rokje of jurk lijken je benen nog langer, zelfs als je het sportief draagt. Een coole jeans short met een oversized hemd op is ook the perfect combination voor in de zomer. Het toont heel elegant en stijlvol dankzij je lengte!
Bron beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.