fbpx

10x zo word je prachtig wakker

 

Wil jij voortaan ook opstaan als een Disney-prinses? Zo doe je dat dus ;)!

  1. Een goed begin is het halve werk, maak daarom voor het slapen gaan je huid altijd goed schoon en vergeet niet te moisturizen. Tijdens het slapen kan je schone huid dan goed alle vocht en voeding absorberen van je creme.
  2. Probeer eens een satijnen of zijde kussen. Ook je haar in een losse vlecht of knot draaien helpt onwijs tegen een frizzy vogelnest in de ochtend.
  3. Heb je veel last van (beginnende) pukkeltjes? Doe er dan voor het slapen een beetje tandpasta op. Eventjes laten inwerken en dan eraf wassen. Je zal zien dat hij al snel minder zichtbaar is!
  4. Zijn je handen en voeten droger dan droog? Probeer dan eens na het invetten schone (!) katoenen handschoentjes en sokken erover heen aan te trekken, om het extra goed in te laten trekken.
  5. Reinig je huid en lichaam ‘s ochtends met producten met een citrus-achtige geur om je meer energiek en wakker te maken. Ga bijvoorbeeld voor geuren als mango, limoen, granaatappel of sinaasappel.
  6. Drink naast een groot glas lauwwarm water ook groene thee. De theïne in groene thee helpt je hersens te kalmeren, geeft toch een meer zachtere boost dan cafeïne en helpt door de natuurlijke anti-oxidanten voor een mooiere huid!
  7. Poets, floss en spoel iedere ochtend om ervoor te zorgen dat je een stralende glimlach hebt.
  8. Start iedere dag met een glimlach! Bedenk iedere keer dat je wakker wordt eerst tien fantastisch leuke dingen voordat je wat anders doet (zoals je telefoon pakken) zodat je positief de dag door komt.
  9. Probeer in de ochtend te stretchen, bijvoorbeeld met yoga, om je lichaam rustig wakker te maken. Een momentje voor jezelf (kan ook met meditatie) helpt je ook rustiger en bewuster te worden zodat je kan knallen!
  10. Probeer toch echt tussen de 7 en 9 uur te slapen. Te veel of te weinig slaap houdt je de rest van de dag duf. Je lichaam herstelt zich in de avond and if you wanna look pretty…

Hoe ziet jullie ochtendroutine eruit? 

Model: Stephanie, styling Laura, fotografie : Angela Huizer, locatie: Apollo Hotel almere City Center
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.