fbpx

Hannah gaat een grote rol spelen in 13 Reasons Why seizoen 2

Yes, er is een nieuw seizoen 13 Reasons Why in de maak! Bang dat Hannah geen rol meer heeft in dit nieuwe seizoen? Geen zorgen!

Hannah Baker, die zelfmoord pleegt in de laatste aflevering, zal zeker nog terugkomen in het nieuwe seizoen. Haar rol blijft zelfs centraal staan tijdens de nieuwe afleveringen, maken de makers van de serie bekend. De makers vertellen dat we haar versie van het verhaal hebben gezien, maar dat er nog veel meer personages in de serie zitten die hun eigen versie van het verhaal hebben.

Loog Hannah dan? Nee. Brian Yorkey, een van de makers verklapt dat Hannah niet loog tijdens het maken van de tapes. Maar toch zijn er natuurlijk twee kanten aan ieder verhaal. Katherine Langford vertelde dat ze verrast was dat ze nog een rol zou hebben in seizoen 2 van de serie. “We zullen Hannah in flashbacks gaan zien”, verklapt de actrice over haar deel in seizoen 2.

Dit moet je nog meer weten over seizoen 2 van de serie:

We can’t wait! Maar we moeten nog even geduld hebben, seizoen 2 van de serie zal volgend jaar pas weer op Netflix te zien zijn. 

Lees ook:
> De nieuwe serie 13 Reasons Why wil je zien
> De serie voor iedere ambitieuze chick: Girlboss

Bron beeld: 13 Reasons Why, Netflix
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.