fbpx

Yay: er komt een derde seizoen van 13 Reasons Why

Tuurlijk, we snappen het. Jij begrijpt er even helemaal niks van. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is pas net uit en het gaat nu al over seizoen drie. Maar goed nieuws voor wie niet kon wachten op het nieuws: Netflix heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt!

Voordat we beginnen aan seizoen drie moet je wel even weten dat het tweede seizoen van de Netflix-serie best wel heftig is. Vooral de laatste aflevering. No worries, wij hebben al een trigger overzicht voor je gemaakt. Maar genoeg over seizoen twee en nu on to the next one. Let wel op! Er staan spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2 in dit artikel.

via GIPHY

De cast
Er is een grote kans dat de hele cast gewoon weer terugkomt in seizoen drie. Dat zijn Clay Jensen (Dylan Minnette), Tony Padilla (Christian Navarro), Justin Foley (Brandon Flynn) en Jessica Davis (Alisha Boe). Nu vraag jij je natuurlijk af of Hannah Baker (Katherine Langford) ook weer te zien is in het komende seizoen. Volgens Yorkey wel. Maar ze zal geen grote rol meer gaan slepen. “Het verlies van Hannah zal nog steeds een grote rol spelen in het leven van de tieners, maar ik denk dat Hannah wel bijna klaar is met het vertellen van haar kant van het verhaal,” legt hij uit.

Het verhaal
Seizoen twee eindigde, net als het eerste seizoen, op een superheftige manier. Tyler Down (Devin Druid) werd namelijk lichamelijk- en sexueel misbruikt door Montgomery de La Cruz ( Timonthy Granaderos) en een paar van zijn vrienden. Dit zorgt uiteindelijk voor onwijs veel drama en er ontstaat zelfs bijna een schietpartij op school. Clay houdt Tyler gelukkig tegen, maar het seizoen eindigt met Clay die een pistool in zijn hand heeft terwijl de politie aankomt. In de laatste seconde van de aflevering vraagt Justin: “Wat do we do now?”

Hier gaat seizoen drie op door. Want hoe komt het dat een jongen als Tyler bijna een schietpartij op school wil beginnen? Heel veel meer wilde de maker van de serie niet kwijt over het derde seizoen. Het is wel zo dat er geen boeken meer zijn waar de serie op kan worden gebaseerd. Er waren namelijk maar twee boeken van de schrijver Jay Asher. Het enige wat we tot nu toe dus weten is dat het verhaal wel verder gaat met dezelfde cast.

De trailer
De trailer van seizoen twee kwam op 30 april uit. Dit was ongeveer een maand voordat de serie te zien was. We kunnen dus verwachten dat de trailer van het derde seizoen ook ongeveer een maand voor de release date uitkomt. We can’t wait!

Het wordt in spanning afwachten girls!

> Netflix verwerkt een powerful message in deze 13 Reasons Why Video

> Vader wil 13 Reasons Why stoppen na zelfmoord dochter

Bron beeld: Netflix

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.