fbpx

1D boos over het vertrek Zayn

 
Twee maanden geleden werd bekend dat Zayn Malik One Direction ging verlaten. Was jij stiekem ook een beetje boos op Zayn? Dan was je niet de enige, de overige bandleden deelden je gevoel!

Louis, Harry, Niall en Liam vertellen in een interview aan talkshowhost James Corden dat ze eerst heel erg verbaasd waren toen Zayn zijn vertrek aankondigde. “We waren eerst eigenlijk boos op hem, ook al hadden we allemaal door dat Zayn niet langer op zijn plek zat in de band. Hij vond bepaalde dingen heel erg leuk aan zijn werk, maar er waren ook onderdelen die hem niet aanspraken,” vertelt Liam. “En als je niet langer van je werk houdt moet je je hart volgen en gaan waar je moet gaan. Daar is geen twijfel over.”

Gelukkig hebben de vier overgebleven bandleden geen haatgevoelens tegenover Zayn en ziet het ernaar uit dat zij gewoon doorgaan met het maken van nieuwe muziek.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.