fbpx

21 Days Challenge

 

Vandaag start onze health editor Sophie met een van haar heftigste uitdagingen ooit: de 21 Days Challenge.

Dat GRLMAG’s fitste chick niet vies is van een uitdaging wist je misschien al, maar deze is behoorlijk intens. Sophie gaat namelijk 21 dagen lang elke dag een hot yoga lesje volgen. Dit doet ze bij top yogaschool: Absolute Yoga Amsterdam.

…rewind; uhh hot yoga?!

Hot yoga is vergelijkbaar met ‘gewone’ yoga, alleen worden deze lessen in een ruimte van 40 graden Celsius gegeven. Het verschil zit hem dan ook vooral in het extreem zweten en door de warmte wat  dieper in je houdingen kunnen komen. Deze vorm van yoga is natuurlijk enorm goed voor je souplesse, maar is net als gewone yoga ook erg goed voor het shapen van je lijf. Daarnaast worden ook voordelen als stressvermindering, een verbeterd immuunsysteem, een verbeterde concentratie en zelfs gewichtsafname aan deze vorm van yoga toegeschreven. Celebs als Jennifer Aniston, Lady Gaga, Demi Moore, Ashton Kutcher, Madonna en George Clooney zijn al tijden fan.

Benieuwd naar haar avontuur? Houd GRLMAG in de gaten en als je het leuk vindt kun je haar volgen op Instagram voor de meest recente updates.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.