fbpx

10 Tips voor sale-shoppen

 

Yes, de sale is begonnen! Maar hoe vind je nu tussen al die stapels kleren net datgene wat je zoekt? De kortingen worden je naar het hoofd geslingerd en je weet niet meer waar eerst te kijken. Zo vind je wat je zoekt tijdens deze salesgekte…

  1. Als je een zo groot mogelijke korting wil bij een duurdere winkel, wacht dan af tot de allerlaatste weken van de sales om je slag te slaan.
  2. Bekijk de websites van winkels waar je koopjes wilt doen. Selecteer wat je graag zou willen en ga dan naar de winkel om te zoeken welke stuks er nog in jou maat zijn. Zo shop je gericht en kom je niet met dingen thuis die je eigenlijk niet nodig hebt, maar koopt omdat ze zo goedkoop zijn.
  3. Je hoeft bij grote winkelketens niet te wachten tot ze nóg meer korting geven. Meestal geven ze vanaf het begin al redelijk wat korting om hun overgebleven wintercollectie de deur uit te krijgen.
  4. Dit is hét moment om enkele basics aan te kopen (T-shirts, truitjes, jeans) De kans is groot dat jouw maat er nog tussen zit en basics kun je heel het jaar door gebruiken.
  5. Ga eerst naar je favoriete winkels. De kledingstukken die echt de moeite waard zijn om te kopen zijn gegarandeerd als eerste de deur uit.
  6. Een tip waar je goede basics kan vinden tijdens de salesperiode is bij &Other Stories. Ze hebben vooral erg mooie hemdjes en ze zijn van goede kwaliteit.
  7. Nog een extra tip als je overtuigd bent om bij &Other Stories langs te gaan: neem ook eens een kijkje bij de handtassen en schoenen. Goede sale!
  8. Wees eerlijk tegen jezelf. Zelfs ondanks de korting moet je je afvragen of je dat stuk écht nodig hebt en wilt. Stel je de vraag: “Ga ik dit wel dragen?”
  9. Een gouden tip: ga eens naar winkels van wat duurdere merken. Als er 40% of 50% korting wordt gegeven, kan dat heel interessant zijn. Dit is de kans om een exclusiever stuk in je kast te hebben die je weer mixt met goedkopere items.
  10. Kun jij echt niet shoppen in de sales-drukte? Check de websites van merken die je leuk vindt. Niet alleen in de winkels is er een overvloed aan kortingen, ook online shops prijzen flink af!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.