fbpx

2x Summer essentials

 

De zomer komt er weer aan. Zon, zee én strand. Maar wat gebruik je om er uit te zien als een beach goddess zonder je suf te dragen aan make-up spullen? Met onze twee summer essentials!

L’Oréal Mythical Oil
Wrijf één pompje in je punten om ze te beschermen tegen splijten en ze te voeden. Kam het door, zodat er tot aan je oren een klein beetje product in je haar zit. Zo behoud je je volume zonder dat het erg gaat pluizen en voorziet het je haar van een mooie glans!
Etos Amandelolie
First things first: pas altijd op met de zon, want olie versterkt de stralen waardoor het de huid (licht) kan laten verbranden! Ook altijd goed insmeren met zonnebrand dus. Dat gezegd, we wonen in Nederland, dus zolang de zon nog niet zo fel is… geeft olie wel een hele mooie diepe glow over het lichaam. Ook als highlighter op je jukbeenderen te gebruiken als je het eerst beetje ‘droogdept’ op de rug van je hand voordat je het aanbrengt.
Maak als finishing touch je look af met je favoriete shiny gouden haaraccesoire. Hallo beach babe!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.