fbpx

3 ideale hakken voor dummies

 

Je kent dat gevoel wel dat je op hakken loopt, maar het eerder een marteling is en dat het er ook zo uitziet.  Toch hoop je dat je eens lekker elegant op hakken kan lopen. Dit zijn drie ideale hakken waar jíj comfortabel op kan paraderen.

  1. Sleehakken zijn perfect op een zonnige dag en supermakkelijk te combineren! Deze maken je een stuk langer en zijn ook deze zomer nog helemaal hot. Je kan er makkelijk op lopen en je evenwicht beter bewaren. Geen gênante misstapjes dus!
  2. Als je van hoge pumps houdt, maar er niet op kan lopen, ga dan simpelweg voor pumps met een lage hak. Deze mogen gerust drie of vier centimeter hoog zijn. Kies deze lage pumps met puntneus en ze verliezen hun elegantie niet ondanks ze zo laag zijn. Zelfs bij bekende merken blijven de lage pumps in de running.
  3. Ook ideaal zijn laarzen met brede hak. Neem nu bijvoorbeeld een stel korte laarzen met zo’n hak. Doordat het laarzen zijn zit je voet vaster en in combinatie met de brede hak is dit een stuk handiger om op te lopen.

Alle drie zijn ze easy te combineren én een stuk meer comfy voor jou voeten dan de hoge stiletto’s. Nog een extra tip: wandel af en toe wat door je huis op je nieuwe hakken voor enkele uurtjes. Zo raak  je gewend aan de schoen en leer je ook beter in balans te blijven! Loop je er makkelijk op? Dan kun je steeds een stapje hoger gaan en loop jij binnen no-time op de hoogste hakken.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.