fbpx

3 nieuwe films om te kijken tijdens de kerstvakantie

Yassss het is weer kerstvakantie! Het moment om naar de bios te gaan. Daarom zetten wij 3 nieuwe films op een rijtje die je zeker moet gaan zien.

Pitch Perfect 3

Yessss, een nieuwe Pitch Perfect. Als je de voorgaande films hebt gezien weet je natuurlijk al dat je deze moet gaan zien. In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

 

 

The Greatest Showman

Zac Efon én Zendaya in één film. Yes. We schrijven hem meteen op onze to-see lijst. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.
1 januari in de bios.

 

Ferdinand

En natuurlijk moet er een superschattige én grappige animatiefilm bij. Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Hij is vastbesloten om terug te gaan naar zijn familie. Maar hoe?

 

 

Ga jij een van deze nieuwe films zien?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.