fbpx

3 Pretty Little Liars nieuwtjes

 

Het aftellen kan nu echt beginnen. Vanaf 12 januari start onze favo serie Pretty Little Liars weer in Amerika! *juicht even heel hard* De makers van PLL maken ons alleen nog maar nieuwsgieriger, want ze droppen 3  bijzondere nieuwtjes.

We zetten ze voor je op een rij:

  1. We weten allemaal dat Hanna en Caleb niet meer samen zullen zijn in het nieuwe seizoen, want Hanna heeft een verloofde. En nu weten we ein-de-lijk wie dat zal zijn. De Australische acteur David Coussins gaat haar verloofde Jordan spelen. Hottie alert! Maar stiekem hopen we dat Caleb & Hanna weer samen komen #halebforever
  2. Maar er kwam ook minder leuk nieuws. Althans dat dachten we. Er werd namelijk gezegd dat seizoen 7 het laatste seizoen zou zijn van PLL… Gelukkig liet Marlene King weten dat dit nog niet bekend is, maar dat er een storyline eindigt. Dus wie weet komt er nog een seizoen! Fingers crossed…
  3. Er zijn rumours dat er een Pretty Little Liars movie gaat komen. OMG! Hoe geweldig zou dat zijn. Hopelijk zijn de meiden en de boys er dan wel in te zien. Het zal vast en zeker een geweldige film worden. Wij dromen alvast verder over een leuke verhaallijn!

Kan jij ook niet wachten op PLL? 12 januari start het nieuwe seizoen in Amerika. Een week later komt de aflevering op Netflix. Nog even geduld girls.

Foto: Instagram Pretty Little Liars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.