fbpx

3X Alex Pettyfer op je tv-scherm

 

Een avondje lekker naar leukerd Alex Pettyfer kijken? Snappen wij helemaal. Daarom hebben wij deze drie films voor je op een rij gezet.
  1. Wild Child Het is natuurlijk niet moeilijk om de hunk van deze film te zijn, want naast Alex zie je maar weinig andere leuke boys! Logisch dat Poppy, a.k.a. Emma Roberts er alles voor over heeft om zijn girlfriend te worden in de film!
  2. Magic Mike Zeker niet verkeerd om een avondje naar het mooie lichaam van Alex te kijken. Hello abs! Wist je dat Alex eigenlijk iets te hard had getraind voor de film en dat de producers zijn lichaam iets te breed vonden?!
  3. I am Number Four Wil je iets meer spanning? Dan moet je voor deze film gaan. Voor de girly girls onder ons: z’n abs komen voorbij en het is ook best een romantische film, want hij doet er alles aan om bij Sarah (Diana Agron, Glee) te blijven!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.