fbpx

3x als de feestdagen niet zo jouw ding zijn

 

Het kan zijn dat je niet zo van de feestdagen houdt. Maar hoe kun je de maand december dan toch leuk houden?

  1. Ga eens na wat je zo vervelend vindt aan de feestdagen. Zijn het de verplichtingen die het met zich mee brengt? Zijn het de gezelschapsspelletjes of ben je niet zo’n kei in het maken van surprises? Probeer het probleem te vinden en dan kun je van daar uit zoeken naar een oplossing.
  2. Van dagen binnen hangen wordt niemand vrolijk. Stel eens voor om met je familie of je vriendinnen een winterse wandeling te maken. Hopelijk wordt het een witte kerst! Snowboots aan, slee mee en gaan!
  3. En kijk vooral naar wat je wel leuk vindt! Ben je super creatief maak dan een mooi virtueel lijstje. Leuk voor op je blog of op Insta! Hou je van koken en bakken? Vraag dan of je mee mag helpen in de keuken. En denk er anders aan dat je ook gewoon op school had kunnen zitten! (ugh..) Aan bijna alle nare dingen zitten ook leuke kanten. Probeer die voor jezelf te vinden.

Fijne decembermaand!

Beeld: Pinterest
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.