fbpx

3X Favorite chocolade

 
Je hoeft echt niet alles mega gezond te doen. Af en toe wat lekkers nemen mag heus en je wordt er ook niet meteen dik van. Welke drie soorten chocola je gegarandeerd op GRLMAG’s HQ tegenkomt? Je leest het hier!

Tony’s Chocolonely

Je hebt deze vast wel eens in de schappen van de supermarkt zien liggen. Echt zó verslavend lekker, 100% Fairtrade en in heel veel verschillende smaken. Welke is jouw favoriet?

LoveChock

Schijnt ietsje gezonder dan de ‘gewone’ chocola te zijn, maar is net zo tasty. Waarom gezonder? Heeft te maken met de glyxemische index, maar daar zullen we je niet mee vervelen. Smaken zijn er genoeg én er zitten een hoop superfoods in verwerkt.

Seed & Bean Chocolate

Deze yummy repen zijn er in allerlei soorten en maten en ze hebben er zelfs een paar die vegan-proof zijn gemaakt (om nog even terug te blikken op de vegan challenge). Onze favoriete smaken zijn sowieso de ‘coconut raspberry’, ‘lavender’ en ‘hazelnut & almond’!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.