fbpx

D.I.Y. 3X Hartjes

 
In de maand van de liefde krijgen wij niet genoeg van hartjes! Teken jij ook het liefst hartjes in je agenda of schrift? Maak ze dan eens op een andere manier. Deze drie simpele hartjes D.I.Y.’s zijn perfect voor tijdens een tussenuur of een saaie les!

3xhartjes2Paperclips

Buig een paperclip in het midden door zodat de twee uiteinden naar boven wijzen en de paperclip een hartje vormt. Heb je nagellak in je tas? Geef de paperclips hiermee dan nog een leuk kleurtje!

3xhartjes33D hartjes

Scheur een gekleurd vel uit je agenda of geef een schrijfvel wat kleur door het met een pen vol te krassen. Vouw het papier een aantal keer dubbel en knip er een hartje uit. Vouw de hartjes doormidden (met de gekleurde kant naar binnen), lijm 3 hartjes tegen elkaar aan en spread some love!

3xhartjes4Love card

Knip dunne reepjes (5 mm breed) uit een gekleurd vel of pagina uit een tijdschrift. Snijd of knip in het midden van een wit papier 16 verticale lijnen die 5 mm uit elkaar staan. Weef nu de reepjes horizontaal tussen de lijnen door waarbij je het patroon volgt zoals op de foto. Aan de achterkant kun je de reepjes vastplakken met een stukje plakband. Deze is ook heel cool op de kaft van een schrift!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.