fbpx

3x must-see movies voor de zomer

 

Deze zomer met je best friends naar de bioscoop, maar geen idee naar welke film jullie moeten? Deze drie movies kan je binnenkort verwachten!

Me Before You
De film gaat over Louise. Ze is wanhopig op zoek naar een baan, maar ze is eigenlijk nergens geschikt voor. Totdat ze terecht komt bij de verlamde William. Ze verzorgt hem en al snel krijgen de twee een hele bijzondere band. Must-see omdat hottie Sam Claflin (van The Hunger Games) de hoofdrol speelt *heart eyes*.
Vanaf 16 juni te zien in de bios.

Finding Dory
Voor alle animatieliefhebbers: Dory komt weer terug, samen met Nemo! Dory is nogal vergeetachtig, maar samen met Nemo en Marlin gaat ze op zoek naar haar verleden.
Vanaf 29 juni te zien.

Mike And Dave Need Wedding Dates
Mike en Dave houden wel van een feestje, maar voor de bruiloft van hun zus moeten ze zich keurig gaan gedragen. Dus: op zoek naar nette dates voor de big day. Ze plaatsen een advertentie en vinden de ‘perfecte’ meiden. Als dat maar goed gaat…
Vanaf 28 juli te zien in de bioscoop.

Naar welke film ga jij?

Beeld: Me Before You
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.