fbpx

3x zo haal je die goede voornemens wel

 

We beginnen het jaar altijd met de beste bedoelingen, maar we zijn nu halverwege januari en de meesten van ons zijn die goede voornemens al lang weer vergeten! Het is gelukkig nog niet te laat! Zo ga je die goede voornemens toch halen.

  1. Wees duidelijk! Met voornemens als “ik wil gezonder leven.” kom je er niet. Je weet namelijk niet wat je precies gaat doen. Zeg bijvoorbeeld: “ik wil iedere ochtend ontbijten”, of “ik wil dagelijks twee stuks fruit eten”. Zo weet je precies wanneer je goed bezig bent en ook wanneer je een tandje bij moet zetten.
  2. Maak het jezelf niet te moeilijk. Als je op 1 januari pas voor het eerst de binnenkant van een sportschool hebt gezien is het niet haalbaar om gelijk met 50 kilo te gaan squatten. Begin bij het begin en stel doelen die je ook echt kunt behalen. Dit maakt het leuker en zo is de kans dat je halverwege opgeeft veel minder groot.
  3. Stel een deadline wanneer jij je doel behaald wilt hebben. Zo heb je een datum waar je naartoe kan werken. En vergeet jezelf niet te belonen als je je doel behaald hebt. Met een leuk paar nieuwe schoenen bijvoorbeeld! Zet ‘m op! #GoTeam!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.