fbpx

4 Blogs van it-girls

Bloggen is helemaal hip, wie doet het niet?! Zelfs actrices, modellen en zangeressen doen tegenwoordig mee! We hebben de leukste blogs van it-girls voor je op een rijtje gezet.

Screen Shot 2015-01-19 at 16.23.17Blake Lively

http://www.preserve.us/about-us/

Ze heeft net een kindje gekregen, maar runt daarnaast ook een blog. Deze blog is niet zoals andere blogs, want het gaat juist over haar gezonde leefstijl. Ze biedt organische producten aan die ze zelf gebruikt. Ook al heeft de blog veel kritiek gekregen, de blog is toch zeker de moeite waard om op te kijken.

Screen Shot 2015-01-19 at 16.23.47Lauren Conrad

http://laurenconrad.com/

Lauren Conrad ken je vast van het programma The Hills, nu runt ze een mode en beautyblog. Ze geeft je een kijkje in haar leven. Daarnaast plaatst ze ook DIY-blogs, en maakt ze gebruik van gastbloggers. Haar blog is vooral lekker vol met vele blogs waardoor je niet kunt stoppen met lezen. Daarnaast is ze natuurlijk owner van beautyblog The Beauty Department.

Screen Shot 2015-01-19 at 16.24.05Olivia Palermo

http://www.oliviapalermo.com/

Olivia Palermo is bekend uit de reality-serie The City, deze serie ging over Whitney Port en haar vrienden. Ook is ze model en daarnaast blogt ze. De blog gaat over haar stijl, beauty en reizen. Vooral haar blogs over speciale vakantie plekjes zijn de moeite waard om te lezen.

Screen Shot 2015-01-19 at 16.24.50Ashley Madekwe

http://ashley-ringmybell.blogspot.fr/

Ashley Madekwe ken je misschien wel van de serie Revenge, ook zij blogt naast haar acteerwerk. Ze heeft meer schoenen dan gebruikelijk en blogt ook over haar outfits van de dag. Ze woont in Los Angeles, en vooral haar bijzondere stijl maakt haar blog zo leuk.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.