fbpx

4 Engelse Youtubers die je moet volgen

Misschien ken je al veel mode YouTubers uit Nederland,  maar er zijn ook hele leuke uit Engeland!  Net eventjes wat anders, en dat Engelse accent van ze, maakt ons helemaal verslaafd.

zoella

Zoella Onlangs  bracht ze haar eigen boek uit, maar ooit begon ze met haar simpele modeblog. Nu is ze één van de grootste beauty Youtubers van Engeland.  Haar goede smaak voor kleding, haar enthousiasme en haar humor maakt dat wij verslaafd zijn aan deze chick. Ook leuk, naast haar mode filmpjes, maakt ze ook vlogs!  Stiekem smelten we een beetje weg bij haar boyfriend Alfie Deyes..

sprinkle

Sprinkle of Glitter Naast het zijn van de beste vriendin van Zoella, is Louise een hele speciale Youtuber.  Ze maakt Youtube filmpjes over vooral mode en lifestyle.  Maar naast het gewoon filmpjes maken over haar mode aankopen, geeft ze ook advies aan meiden met een iets grotere kledingmaat. Hoe kleed je je het beste,  en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Louise vertelt het je. Ook geeft ze hele goede levensadviezen in haar filmpjes die je wel altijd even aan het denken zetten.

niomi

Niomi Smart Misschien heb je wel eens gehoord van Marcus Butler, een komische Youtuber. Niomi Smart is zijn vriendin en wilde Youtube eigenlijk ook een kans geven. En wat zijn wij blij dat ze dat heeft gedaan! Ze heeft voordat ze begon aan Youtube, al stage gelopen bij een mode bedrijf, en dat is zeker te merken. Haar gevoel voor mode en haar eigen kledingsmaak is erg goed. Haar verlegenheid en haar originele keuze voor bepaalde winkels, onderscheidt haar van de andere Youtubers.

las

Tanya Burr Tanya Burr, officieel make-up artiest, geeft naast vele make-up looks van celebs, ook advies op het gebied van mode. Ze laat haar eigen mode aankopen zien en kletst aan één stuk door hierover.  Ze geeft ook leuke tips over hoe je sommige kleding het beste kunt combineren. Naast mode, heeft ze ook leuke fun filmpjes met andere Youtubers.  Wat ook extra leuk aan Tanya is, is dat ze een kijkje geeft in haar eigen persoonlijke leventje.

Wie is jouw favoriete Engelse fashion Youtuber?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.