fbpx

4 films met Miles Teller die je moet zien

 

Een hele avond naar Miles Teller kijken. No problem right? Wij zetten zijn drie leukste films voor je op een rij. Have fun!

  1. That Awkward Moment Drie boys uit New York hebben afgesproken om zoveel mogelijk leuke dingen te doen, nu ze nog single zijn. Maar voor hoelang is dat nog? Drie hotties in een film: Miles, Zac Efron en Michael B. Jordan. Een echte must-see dus!
  2. Two Night Stand Megan zit na een one night stand met Alec (Miles!) bij hem thuis opgesloten dankzij een sneeuwstorm… Heel vervelend, want ze worden gek van elkaar. Of leren ze elkaar juist nu goed kennen? Zien! Want Miles is super cute in deze film.
  3. Footloose De film gaat over Ariel. Ze wordt verliefd op Ren en ze houden beiden van dansen. Alleen is dat verboden in het dorp, door een ongeluk… Miles speelt Willard, de beste vriend van Ren. Willard kan echt niet dansen (fun!), maar Ren leert het hem.
  4. Whiplash Ontdek wat voor geweldige acteur Miles is in de film Whiplash, over een jonge drummer.

Daarnaast is Miles natuurlijk ook te zien in de Divergent Series!

Welke film met Miles vind jij het leukste?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.