fbpx

4 go-to recepten van fitgirls

 
Als je Instagram opent zie je de mooiste maaltijden voorbij komen. Maar welke recepten komen het meest voorbij in fitgirl land? Wij hebben ze voor je:

acaiibowl Acaibowl
Havermout move over. Het nieuwe summerproof ontbijtje is de acaibowl. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar bevroren bananen, acai en je favoriete fruit met toppings. Het recept vind je hier.

bananabread
Bananenbrood
De perfecte snack voor onderweg is een slice homemade bananenbrood. Het vergt wel een avondje bakken in de keuken maar dan ben je de hele week voorzien. Je blend een paar bananen met eieren, bloem en een paar kruiden. Het recept vind je hier.

bloemkoolpizzaBloemkoolpizza
Je favoriete guilty pleasure, maar dan een stuk gezonder. Who knew: de bodem bevat de meeste calorieën. Door de bodem te vervangen door een bloemkool heb je een pizza die net zo lekker is met alle health voordelen van veggies. Het recept vind je hier.

granola
Homemade granola
Granola is niet alleen healthy, het is ook het ideale ontbijtje met yoghurt. Na deze crunchy granola wil je geen saaie sloffe muesli meer. Het enige wat je nodig hebt is havermout, kokosolie en je favoriete noten en fruit nodig. Het recept vind je hier.

Beeld: Flickr Insatiablemunch, cookie and kate, popsugar
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.