fbpx

 

Misschien wil je nog helemaal niet denken aan de winter, maar wat je vast wel wilt weten zijn de nieuwe najaar trends!

  1. Gelukkig blijven de seventies geïnspireerde kledingitems nog steeds hot deze winter! Comfortabele vesten, hier en daar een beetje (nep)bont, flared jeans, suède rokken en tassen met franjes, kom maar op! Zelfs je bohemian maxi jurken kun je gewoon lekker blijven dragen met een leuk vest.
  2. Haal dat witte blousje, het leuke colbertje en die pantalon maar uit de kast! Het mannenpak kan deze winter gewoon aan, sexy en zwoel de winter door. De gewaagden onder ons kunnen een pak met een leuk apart printje kiezen.
  3. Over gewaagd gesproken, dat is deze trend zeker; metallic en futuristic. Leuk tijdens de feestdagen, maar dat duurt nog erg lang. Draag deze trend gerust tijdens een feestje!
  4. Pasteltinten waren al te vinden in de zomer, maar de blush roze kleur wordt de accentkleur van de winter. Gooi vooral je items met pasteltinten niet weg!
Beeld: Pull&Bear
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.