fbpx

4x celebs die met hun achtergronddansers hebben gedate

 
We hoeven je vast niet te vertellen dat dansers super hot zijn. Dat vinden ook deze celebs, die als een blok vielen voor de moves van hun achtergronddansers.

  1. Na het donut-lik incident in 2015, waarbij Ariana Grande samen met danser Ricky Alvarez op bewakingscamera’s werden betrapt terwijl ze donuts in een winkel aan het likken waren (bah!) werd bekend dat Ari wel heel graag tijd doorbracht met Ricky. Gelukkig bleef het bij dat ene incident en zijn de twee nog steeds super happy samen.
  2. Justin Bieber had het twee jaar geleden wel heel gezellig met zijn danseres Elysandra Quiñones. Hun fling is nooit officieel bevestigd, maar ze werden regelmatig intiem op de kiek gezet.
  3. Op de set van High School Musical brak Ashley Tisdale niet alleen door als actrice, ze leerde er ook haar vriendje Jared Murillo kennen. Hij was een achtergronddanser, zij schitterde als Sharpay. Het stel ging helaas in 2009, na tweeënhalfjaar, uit elkaar.
  4. De toen 15-jarige Miley Cyrus postte in 2008 een aantal foto’s met haar achtergronddanser Marshall. Na die foto’s is er niets meer bekend geworden over hun fling. Het gerucht gaat dat Miley’s vader de 22-jarige Marshall te oud vond..
Beeld: Instagram Ariana Grande
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.