fbpx

4X Must-read buitenlandse magazines

 
Er bestaan veel Nederlandse modetijdschriften, maar ken je ook de internationale fashion magazines? Dit zijn de leukste!

Meestal zijn ze wat dikker en betaal je er ook wat meer voor. Deze vier internationale mode magazines mag je simpelweg niet laten liggen in de winkel! Een mooie manier om je Engels op te krikken ;).

companyCompany Magazine

Dit Engelse tijdschrift lijkt op de Glamour. Hij leest zo fijn, omdat hij niet zo’n groot formaat heeft. Je kunt hem daarom ook overal mee naar toe slepen. Heel veel mode, leuke interviews met celebs en interessante artikelen over de trends van nu. Dit tijdschrift is te verkrijgen in bijna elke Bruna, of de gewone boekenwinkel.

wonderland Wonderland Magazine

Je zult dit ook Engelse tijdschrift misschien eerst wat apart vinden, het is lekker dik en bestaat uit heel veel foto’s. Dus vooral voor de mensen die niet zo van lezen houden en meer van plaatjes kijken, een aanrader! Er staan vaak wel een aantal interviews in met nieuwe muzikanten, acteurs/actrices en mode ontwerpers. De stijl van de shoots zijn meestal vrij kunstzinnig.

arianaInstyle Magazine

Een Amerikaans tijdschrift die lijkt op de VOGUE en ELLE. Leuke modeshoots en vooral veel tips over hoe je het beste iets kunt dragen. Ook veel artikelen over make-up en haar, en natuurlijk interviews met celebs, die zijn  niet te missen! Waarom je dit blad niet mag missen is omdat er vaak mooie fotoshoots in staan van je favoriete beroemdheden.

idmagi – D Magazine

i – D Magazine, oftewel het tijdschrift wat een knipoogje als naam heeft. Het is een Engelse tijdschrift wat vooral over fashion culture gaat, en staat bekend om haar typografie. Het staat vol met modefotografie, en daarnaast gaat het tijdschrift over muziek, kunst, film en elk ander creatief vlak wat je maar kunt bedenken. Grappig weetje: op de cover geeft het model altijd op een creatieve manier een knipoog.

Al deze tijdschriften zijn te verkrijgen bij boekenwinkels die ook internationale tijdschriften verkopen (zoek vooral in je eigen buurt op kleine speciaalzaken in tijdschriften). Anders kun je ze halen bij de American Book Center in Amsterdam of de AKO.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.