fbpx

4x de ergste eerste dates van celebs

 

Eerste dates zijn altijd spannend, ook voor de celebs. Voor deze beroemdheden liep het dan ook niet goed af…

  1. Lucy Hale ging eens uit met een jongen die aan één meisje niet genoeg had. “Hij wist dat ik gewoon kon meelezen op zijn telefoon, maar toch stuurde hij allemaal flirterige berichten naar een ander meisje!” Autsch…
  2. Spaghetti eten op je eerste date is geen goed idee, bewijst Justin Bieber. Toen hij samen met zijn crush uit eten ging gooide hij zijn hele bord spaghetti over haar heen(!). Ze wilde daarna nooit meer met hem uit..
  3. Emma Watson sloeg ooit een jongen aan de haak die heel onbeschoft was. “Hij zei dat hij nooit vrienden zou kunnen zijn met dikke of lelijke mensen. Ik ben meteen weggegaan.” Go Emma!
  4. Oh, oh Ariana Grande…”Toen ik eindelijk met mijn crush zoende kreeg ik ineens een bloedneus! Het ergste was nog dat op het moment dat we naar zijn auto liepen mijn vriendinnen langsreden. Die dachten dat hij me iets aan wilde doen.” Awkward…
Beeld: Instagram Lucy Hale
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.