fbpx

4x handige sportapps

 

Je telefoon is niet alleen handig voor Whatsapp, Instagram en andere sociale media. Hij is ook perfect als workoutgoeroe! De beste vier apps op een rijtje:

  1. Nike+ Running Je hoeft alleen de app aan te zetten en je kan gaan! De app geeft de tijd, het aantal kilometers en de gemiddelde snelheid weer. De afstand die je hebt gelopen wordt op een kaart weergeven, dus zet je GPS aan. Snelle stukken zijn groen, gewandelde stukjes zijn rood. Ook leuk: bij verbroken records ontvang je een badge.
  2. 7 Minute Workout “Seven”  Geen tijd voor een lange workout? Dan is deze app perfect! Met deze workout train je de belangrijkste spiergroepen op een HIIT manier. Je gaat hard voor 30 seconden en tussentijds heb je 10 seconden rust. Je hebt geen apparatuur nodig, alleen een stoel, muur en een matje. De oefeningen worden uitgelegd met een foto en een filmpje, zo kan je precies zien hoe het moet.
  3. Nike+ Training Club Hier vind je full body workouts voor 30 tot 45 minuten en workouts speciaal voor buik, billen, armen en benen voor ongeveer 15 minuten. In totaal zijn er 130 verschillende oefeningen die allemaal worden uitgelegd met foto’s en filmpjes. En leuk: als je een workout hebt afgerond krijg je een beloning, bijvoorbeeld een speciale workout door de trainer van niemand anders dan Rihanna!
  4. Daily yoga Hou je van yoga? Met de Daily Yoga app kan je kiezen uit veertig yogasessies met filmpjes in HD. Je vindt er meer dan 300 houding en gratis achtergrondmuziekjes die je helemaal zen maken. Je kan kiezen uit verschillende yogastijlen zoals hatha, ashtanga en yin. Het enige wat je nodig hebt is comfy kleding en een matje.

Welke workout app gebruik jij vaak?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.