fbpx

4x Leuke celebzusjes

 
Een zusje hebben is geweldig, dat weten ook de celebs maar al te goed. Deze vier meiden delen alles en zijn bovendien ook nog eens onwijs leuk. Girlpower runs in the family!

bella985.000 volgers

Dat Gigi Hadid dé nieuwe it girl is wist je natuurlijk al, maar ken je haar zusje Bella al? Ze heeft ruim 985.000 volgers op Instagram, is ook model én net zo mooi als zus Gigi.

olsenFashion twins

Als baby’s stonden ze al volop in de belangstelling op de set van Full House, maar inmiddels focussen ze zich vooral op hun kledinglijnen. We hebben het natuurlijk over Mary-Kate en Ashley Olsen. Deze fashionable twins mogen dan ook echt niet ontbreken in dit lijstje.

MOVE OVER, KARDASHIANS

De Jenners zijn veel populairder dan hun oudere halfzussen Kourtney, Khloe en Kim. Kendall wordt geboekt voor de mooiste merken als model en werkelijk iedereen wil de make-uplooks van Kylie namaken. Van deze twee gaan we nog heel veel horen!

  • ca80c9eb55617f72502f47fae2fe8f9b
  • Meer dan alleen maar familie..

Ze zijn niet alleen zusjes, maar ook vriendinnen voor altijd. Actrices Elle en Dakota Fanning maken dan ook nooit ruzie over de filmrollen die ze krijgen. Waar ze soms wel ruzie over hebben? Je raadt het al: kleding! Elle bekent vaak Dakota’s kleding te hebben gestolen als jong meisje en de paparazzi heeft haar zelfs een keer in Dakota’s outfit gefotografeerd.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.