fbpx

4x Modellenbloopers

 

Van Candice Swanepoel die haar evenwicht verliest op de catwalk tot aan Kendall Jenner die de verkeerde tekst opleest op nationale televisie: modellen zijn ook maar mensen. En net zoals jij en ik hebben ze gênante herinneringen waar ze liever niet over praten. Kijk maar!

Topmodel Karlie Kloss is niet bang is om zichzelf te zijn. Op haar Youtubekanaal is dat niet anders. Het Amerikaanse model deelt in haar vlogs van alles over haar leven en laat versprekingen en andere bloopers er gewoon in. Zo vertelt ze in een video over haar eerste catwalkval en gaat ze in een andere vlog op zoek naar haar ring. Hoe verfrissend is dat?

De Angels van Victoria’s Secret (VS) toonden tijdens de opnames van de Victoria’s Secret Swim Special aan dat zij alles behalve perfect zijn. In een bloopervideo zien we Jasmine Tookes worstelen met haar fiets – ze rijdt een ander VS-model aan, heeft Adriana Lima moeite met het uitspreken van haar tekst en stoot Lily Aldridge haar hoofd. Een must-see voor de echte VS-fan!

Een blooper waar Kendall Jenner liever niet aan herinnerd wil worden is het moment dat ze op nationale televisie 5 Seconds of Summer aankondigde met One Direction. Gelukkig had het model snel door dat ze een fout maakte -‘Guys, I’m the worst reader!’- waarna ze zich dapper herstelde.

Een recentere blooper is die van VS-model Candice Swanepoel. Het Zuid-Afrikaanse model viel tijdens de show van Givenchy op haar handen. Het topmodel valt overigens niets te verwijten: een paar minuten later viel ook een ander model op de grond. Die rotschoenen ook altijd!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.