fbpx

4x Must-see prom movies

 

Ja hoor de diploma’s en hét eindfeest komen er nu echt bijna aan. Daarom delen wij vier prom films met jullie om inspiratie op te doen. Enjoy!

  1. Footloose Er zou maar niet gedanst mogen worden in de plaats waar jij woont. In Footloose (de remake!) doen de jongens en meiden er alles aan om hun prom door te laten gaan. Must-see: cutie Miles Teller (Divergent) speelt in de film!
  2. Teen Spirit Mean girl Amber gaat dood, maar mag pas naar de hemel zodra ze van de grootste nerd van school Prom Queen maakt. Niet echt een easy job..
  3. She’s All That Je vriendin zal het maar net uitmaken voor Prom… Ouch! Het overkomt Zack en hij doet er daarom alles aan dat zijn ex niet Queen of Prom wordt. Funny én heel old school!
  4. 10 Things I Hate About You Populair girl Bianca mag pas daten als haar nerdy zus een vriend heeft. Ze wil zo graag daten met een leuke jongen op school, waardoor ze besluit om opzoek te gaan naar een jongen voor haar zus. Trouble!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.