fbpx

4x Rollen waar Lucy Hale ook auditie voor deed

 

Als je aan Lucy Hale denkt dan denk je natuurlijk meteen aan Pretty Little Liars, maar wist jij dat Lucy ook een reeks mislukte audities op haar naam heeft staan?  Lees hier over de vier audities waar Lucy de rol niet kreeg.
Twilight

Lucy is een echte Twihard, dus ofcourse deed ze auditie voor de eerste film. Alleen kreeg Ashley Greene al de rol van Alice. Lucy gaf niet op en deed uiteindelijk ook auditie voor de rol van Jane. Ook dit was helaas geen succes..

Pretty Little Liars

Lucy is gewoon de perfecte Aria (vinden wij tenminste), maar zelf deed ze auditie voor de rol van Hanna! Wij zijn blij dat Lucy en Ashley allebei Pretty Little Liars zijn geworden.

Les Miserables

Lucy is natuurlijk amazing, ook als het gaat om zingen. Dus ze was perfect geweest voor de rol van Cosette in Les Mis, maar Amanda Seyfried ging er met de rol vandoor.

Fifty Shades of Grey

Ehm, dit hadden wij niet verwacht, maar Lucy heeft auditie gedaan voor de hoofdrol: Anastasia Steele. Aan Cosmopolitan vertelde ze dat de auditie nogal awkward was. Misschien maar beter dat ze het niet is geworden dus.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.