fbpx

4x stop met jezelf vergelijken

Je kent het vast wel, je loopt op straat en ziet een meisje dat er flaweless uitziet. Snel kijk je zelf hoe jij eruit ziet. Ho, stop eens met jezelf te vergelijken, beauty!

 1. Jij hebt ook successen
  Misschien heb jij wel een hartstikke hoog cijfer gehaald voor een lastig proefwerk of bak jij de beste taarten van de straat. Bedenk dat ook jij dingen echt goed kan en mensen ook tegen jou opkijken. Geloof me, dat doen mensen.
 2. Het remt jezelf af
  Wanneer je je vergelijkt met anderen ben je eigenlijk te streng voor jezelf. Je wilt namelijk talenten van iemand anders, terwijl dat helemaal niet kan. Dit te streng zijn voor jezelf werkt erg demotiverend, waardoor je je eigen doelen of successen in de weg staat!
 3. Wat jij leuk vindt aan een ander vindt de ander misschien vreselijk aan zichzelf
  Misschien wil jij wel net zo lang zijn als je beste vriendin, maar vindt zij haar lengte vreselijk. Zij heeft veel liever jouw krullen, terwijl jij liever stijl haar hebt. Mensen zijn nooit tevreden en willen altijd iets hebben wat een ander hebt. Jij vindt je sproetjes misschien vreselijk, terwijl iemand anders ze juist heel schattig vindt. Dus stop maar met vergelijken!
 4. Iedereen is uniek
  Waarom zou je je vergelijken met een ander? Je kan diegene toch niet worden, enkel alleen een net-niet-versie. Waarom zou je een net-niet-versie van een ander worden, terwijl je de allerbeste versie van jezelf kan zijn? (Ja dat os nog eens stuff om over na te denken!). Je bent uniek en niemand is als jij. Wees er trots op!

Vergelijk jij jezelf wel eens met een ander?

> 5x waarom jouw lichaam perfect is
> 5x zo houd je nog meer van jezelf

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.