fbpx

4x tips tegen de hitte

Hoewel we in Nederland niet echt een fantastische zomer hebben gehad, komen er toch nog een paar flinke warme dagen aan. Hoe je deze hitte gaat overleven? Dat lees je snel hier.

 1. Zorg voor verkoeling
  Niets is lekkerder dan op een snikhete dag heerlijk af te koelen. Zorg daar dan ook voor! Trommel al je vriendinnen op en houd een mega groot watergevecht. Of, misschien nog wel beter, ga lekker met z’n alle naar het zwembad. Een beter verkoeling ga je niet vinden!
 2. Stap vooral niet onder een ijskoude douche
  Het is natuurlijk heerlijk om vier keer per dag onder een ijskoude douche te staan als het buiten 30 graden is. Het zorgt er alleen niet voor dat jij daadwerkelijk afkoelt. Natuurlijk wanneer je onder de douche staat is het heerlijk, maar zodra je de douche uitstapt is de warme klap alleen maar groter en ga je dus alleen maar meer zweten. Je kan het beste gewoon blijven douchen op de normale temperatuur.
 3. Drink voldoende
  Als je iets niet wil tijdens deze hitte is het wel oververhit raken. Drink daarom voldoende water. Zorg ervoor dat je altijd een gevuld flesje bij je hebt, zodat je ieder moment van de dag genoeg drinkt. Zeker met deze temperaturen is dat superbelangrijk.
 4. Eet ijs, héééél veel ijs
  Wat is het allerlekkerste om te eten als het buiten zo warm is? Juist IJS! Ga naar de plaatselijke ijswinkel, haal een bak Ben en Jerry’s in de supermarkt of maak de lekkerste ijsjes zelf. Het maakt niet uit hoe je het doet, als je het maar doet ;). En trouwens, in de winter is ijs toch niet zo lekker meer, dit is je kans!

Hoe deal jij met hoge temperaturen?

>Zo shop je op vakantie
>De bikini voor jouw lichaamstype + shoppingtips

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.