fbpx

4x waarom je echt buiten moet sporten

 

Het is koud, het regent en het waait. Maar je bent niet van suiker en echt niet bang voor wat extra weerstand. Buiten sporten heeft veel voordelen!

  1. Je kan naar de sporten wanneer je maar wil! Geen irritante mensen die apparaten bezet houden of openingstijden waar je je aan moet houden. Ook een stuk beter voor je portemonnee. Ga voor een korte run of maak je eigen parcours met vriendinnen.
  2. Op de loopband heb je geen last van stenen, heuvels of een flinke portie Hollandse tegenwind. Als je naar buiten gaat, train je jezelf om die obstakels te overwinnen. Jij kan straks alles aan.
  3. Get that vitamin D! Dit zorgt voor sterke botten, verbeterd immuunsysteem, goede hersenwerking en krachtige spieren. En pluspunt: het inademen van frisse lucht maakt je happy!
  4. Het vermindert stress. Sporten zorgt er sowieso voor dat je mind rustig wordt, maar buitenlucht  zorgt voor een betere concentratie en voor een goede focus. Zo voel je je helemaal verbonden met de natuur!
  5. Bron beeld: The Chic Street Style
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.