fbpx

4x Wat je alleen je beste vriendin vertelt

 

Er zijn zo van die onderwerpen waar je het alleen met je allerbeste vriendin over kunt hebben. Hier vijf keer echte girl talk die je alleen deelt met je best friend!

Je lucht je hart bij elkaar, vertelt in wat voor gekke situatie je weer verzeilt bent geraakt, en zo kun je nog wel even doorgaan…

  1. Iedereen heeft zo van die onhandige momenten dat je jezelf echt een kluns vindt. Je vindt het té gênant om het iemand te vertellen, behalve je trouwe best friend uiteraard. Na het te vertellen liggen jullie vast in een deuk van het lachen, omdat je dankzij je vriendin toch de humor van de situatie inziet.
  2. Love life. Je vertelt waarschijnlijk in geuren en kleuren over de dates die je achter de rug hebt. Of als je nog weinig ervaring hebt met jongens is jouw beste vriendin vast degene waar jij raad aan vraagt. Beiden in een relatie? Dan hebben jullie zeker genoeg om urenlang over te praten met een cocktail in de hand.
  3. Stiekem nog een kinderlijk kantje? Als jij nog steeds into een goede Disneyfilm of animatiefilm bent, is daar niets mis mee, alleen vertel je dat niet zomaar aan iedereen.. Behalve aan je bff! Beken het maar dat jullie al samen minstens één Disney movie hebben gezien en het geweldig vonden. En bij de animatiefilms hoort Despicable Me er ook bij, niet waar? Just a guess…
  4. Problemen thuis, op het werk of op school? Dan wil je dat allemaal graag kwijt bij je best friend. Het voordeel is dat jullie ongegeneerd tegen elkaar kunnen zagen en klagen over van alles en nog wat, want dat is gewoon iets dat moet kunnen met je bff.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.