fbpx

Iemand heeft een superleuke outfit aan en hop de volgende dag loopt de hele school in dezelfde outfit. Herkenbaar? Natuurlijk mag je meedoen met trends, maar blijf alsjeblieft altijd jezelf. Hoe? Lees snel verder.

 1. Gewoon accepteren
  Het begint natuurlijk met jezelf gewoon te accepteren. Ga er voor het gemak maar even vanuit dat je zeker nog wel een aantal jaartjes met jezelf zou moeten opschieten, dat wordt echt een stuk fijner als je jezelf accepteert.
 2. Wees geen copycat en doe je niet anders voor
  Probeer niet iemand anders gedrag te kopiëren en doe je zeker niet anders voor dan je bent. Waarom zou je eigenlijk? Je bent jezelf en je bent uniek, als je iemand anders na gaat doen, word je er toch altijd de mindere versie van? Waarom zou je voor een mindere versie van iemand anders gaan als je de beste versie van jezelf kan zijn?
 3. Zeg eens ‘nee’
  Je wilt anderen niet teleurstellen en dat is meer dan logisch, maar zeg af en toe gewoon eens nee. Je bent een mens en niet een of andere robot. Je kan nou eenmaal niet alles doen. Zeg af en toe eens nee en kies voor jezelf.
 4. Ontdek je stijl
  Schrijf eens op wat jouw beste eigenschappen zijn, maar ook wat bijvoorbeeld jouw kledingstijl is. Weet je niet goed wat jouw goede eigenschappen zijn? Vraag het aan familie en vrienden, zij kennen je beter dan wie dan ook. Verder kan je natuurlijk een soort collage maken met plaatjes van kleding en accessoires die jij erg leuk vindt. Zo kan je in een oogopslag zien wat bij je past.

Herkenbaar?

>4x stop met jezelf vergelijken
>5x zo houd je nog meer van jezelf

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.