fbpx

4x Zo vind je de perfecte zonnebril

 

Ja, the sun is out! Tijd om die leuke hippe zonnebril weer te dragen! Maar die van vorig jaar willen we natuurlijk niet meer op, daarom vier tips hoe je de perfecte zonnebril vindt.

  1. Waar de meeste mensen de plank misslaan, is de vorm van de zonnebril. Niet elke zonnebril past namelijk bij jouw hoofdvorm, let daarom altijd op bij de grootte van de zonnebril. Heb je bijvoorbeeld een smal hoofd, neem dan niet een zonnebril die grote glazen heeft.
  2. De kleur van de zonnebril is ook erg belangrijk. Wil je een zonnebril die bij elke outfit past? Dan is het niet verstandig om een zonnebril te nemen die een hele felle aparte kleur heeft. Wil je een zonnebril die niet bij elke outfit past? Neem dan juist een fel kleurtje.
  3. Ook kun je kijken naar van wat voor stijl je houdt. Houd je van vintage of juist van de moderne stijl? Je kunt letten op de vorm, de vintage zonnebrillen zijn meer chiquer en de moderne zonnebrillen zijn vaak groter en hebben apartere vormen.
  4. Vele kledingmerken verkopen ook zonnebrillen. Kijk naar de kledingmerken die je het meest draagt, en kijk eens bij de zonnebrillen die ze verkopen. Grote kans dat jouw perfecte zonnebril daar tussen zit!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.