fbpx

5 curvy chicks die je moet volgen

 

Tijd om je Instagram feed te updaten! Deze stoere, curvy chicks zorgen vanaf nu voor je dagelijkse fashion en beauty inspiratie.

Tess Holliday

Tess kun je bijna de starter van curvy models noemen. Ze is de eerste 22-jarige die een groot modellencontract binnen sleepte als curvy girl. Als je van pin-up stijl houdt dan MOET je haar zeker volgen. Op haar feed zie je geweldige outfits helemaal in vintage stijl, maar met een rauw randje. Oja: en ze is ook nog moeder!

Ashley Graham

Ashley is helemaal viral gegaan door haar cover voor Sports Illustrated. Ze is het eerste plussize model dat op de cover stond voor een sport magazine. Behalve model is ze ook body activist en designer. Op haar instagram zie je bekende celebs voorbij komen en de resultaten van haar shoots. Spoiler: ze zijn prachtig.

Marquita Pring

Marquita showt haar prachtige curves voor Vogue Italia, V magazine, Levi’s, Jean Paul Gaultier en zo kun je nog wel even doorgaan. Dankzij haar Instagram word je in één klap vrolijk, niet alleen door de jaw dropping modellenfoto’s maar ook door de inspirerende quote’s die ze deelt. A happy girl is a pretty girl.

 

Clémentine Desseaux

Clémentine is een echte Française die de modewereld verovert. Maar behalve model is ze ook blogger! Op bonjourclem.com blogt ze over fashion, beauty en lifestyle. En dont worry: haar blog is gelukkig in het Engels. Haar Instagram feed is een happy verzameling van familiefoto’s, behind the scenes en foodfoto’s.

Philomena Kwao

Philomena is één van de eerste getinte en plussize modellen in de modellenindustrie en she’s slaying it! Philomena strijdt voor een verandering in de industrie zodat elke girl zich happy voelt, welke kleur of maat ze ook heeft. Op haar Instagram zie je modellenfoto’s die echt amazing zijn en krijg je een kijkje achter de schermen.

Beeld: Instagram tessholliday, theashleygraham, marquitapring, bonjourclem, philomenakwao

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.