fbpx

5 perfecte Valentijnsdag-dates

De meest romantische dag van het jaar is alweer aangebroken. Heb jij al een date geregeld? Met deze vijf ideale dates kan jouw Valentijnsdag niet meer fout gaan.
  1. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Als hij een beetje humor heeft, neem je hem mee naar een komedie café. Zeker weten dat er een Valentijnsvoorstelling is die extra veel flauwe grappen bevat over de liefde.
  2. Het hart van de man gaat nog altijd door de maag. Uiteten gaan is best duur en misschien een beetje saai. Zelf koken is natuurlijk véél leuker. Win vooraf info in over wat zijn lievelingseten in. Homemade pizza’s? Ook als jullie niet kunnen koken wordt het supergezellig. En het toetje, daar zorgt hij natuurlijk voor!
  3. Zijn jullie meer actief? Ga voor een grappige date zoals glow-in-the-dark-midgetgolfen, disco-schaatsen, lasergamen of bowlen. Zo fout, dat het grappig is en het breekt sowieso het ijs als jullie een beetje nerveus zijn.
  4. Willen jullie nog actiever? Dan is een dagje skiën of snowboarden bij een indoor skibaan de ideale date. Hij die je opvangt als je valt, samen kussen in een skilift. SCORE.
  5. Ga naar een pretpark! Dit is de perfecte date voor als je het liefst de hele dag bij jouw Valentijn wilt zijn. Daarnaast is er genoeg lol te beleven. Wedden dat hij jouw hand vasthoudt in die enge achtbaan?

Bekijk deze post voor dates onder de €10 én deze post voor nog meer date-ideeën speciaal voor de winter.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.