fbpx

5 Films om lekker bij te huilen

 
Soms heb je het gewoon nodig: een film waarbij je even lekker kan huilen. Pak je favoriete snack erbij en heel veel tissues, want wij zetten een paar echte jankfilms voor je op een rij.

marleyMARLEY AND ME
Hondenliefhebbers zullen zeker een traantje wegpinken bij deze film. John vertelt zijn verhaal over zijn gezin + vervelende hond Marley. Op het einde gaat de hond dood en het is zo zielig!

ps i loveyouP.S. I LOVE YOU
Holly’s leven stort in als haar man overlijdt. Ze sluit zich wekenlang op. Totdat ze erachter komt dat haar overleden man 12 brieven heeft achterlaten om haar een nieuw leven te geven.

ifistayIF I STAY
Je verliest je ouders in een auto-ongeluk en raakt zelf in coma. Het overkomt de 17-jarige Mia. Ze maakt alles om haar heen bewust mee als ze in een coma ligt. Heftig!

awalktorememberA WALK TO REMEMBER
Twee jonge mensen worden verliefd op elkaar. Alleen heeft zij leukemie. Samen doen ze dingen die zij nog graag wilt doen voor ze dood gaat.

the-boy-in-the-striped-pyjamas-originalTHE BOY IN STRIPED PAJAMAS
Bruno gaat verhuizen naar het platteland, waar hij meteen opzoek gaat naar nieuwe vriendjes. Vanuit zijn slaapkamerraam ziet hij in de verte een ‘boerderij’ met allemaal mensen in pyjama’s. Hij weet alleen niet dat het een concentratiekamp. Heel heftig, maar ook zeker mooi!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.