fbpx

5 Hollandse fitgirls die je moet volgen

 

De leukste fitgirls zitten gewoon in Holland! Deze vijf meiden geven je je dagelijkse dosis inspiratie en motivatie.

Fitbeauty Teni is 25 jaar, afgestudeerd diëtiste en blogger op Fitbeauty.nl. Teni gaat vaak de supermarkt in om te kijken welke voedingsmiddelen nou écht gezond zijn. Haar Instagram staat vol lekkere foodfoto’s, oefeningen die ze op kantoor doet én wijn.


Runninglau
Laura is fulltime blogger, vlogger én fitgirl. Ze houdt van hardlopen, what’s in the name, en dat doet ze enorm goed. Ze rent door regen, sneeuw en hagel, het maakt haar niks uit! Via haar Instagram motiveert ze je met strakke abbs en een killer booty.

Fannetiek Anne is de meest badass chick die je ooit op Instagram zult zien. Haar spieren zijn (net als haar wenkbrauwen trouwens) altijd on fleek. Anne traint keihard voor het podium en haar Instagram biedt een kijkje in haar coole leven.

Aranka.world
Ken je het nieuwe sportsmerk Jogha? Aranka is de oprichter van Fitgirlcode en Jogha. Op haar Instagram zie je geweldige kattenfoto’s, coole sportoutfits en een kijkje in het hectische leven van Aranka.


Deargoodmorning

Geen ochtendmens? Dat gaat er bij Lienke niet in, volgens haar is elke ochtend een feestje. Lienke staat eerder op dan de zon en dit viert ze via Instagram met een foto en een super happy onderschrift. Als je hier niet gemotiveerd van raakt!

  • Beeld: Instagram Fitbeauty, Runninglau, Fannetiek, Aranka.world, Deargoodmorning, Hunkemollerhq
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.