fbpx

5 Inspirerende Youtube work-out kanalen

 
Sporten hoeft écht niet altijd buiten de deur. Wij selecteerden 5 inspirerende YouTube-kanalen die jou een handje helpen met het verkrijgen van een killer body!

  1. 30 day shred. De titel zegt het al een beetje, met deze video’s ben je bikini-ready in 30 dagen. Je krijgt elke dag een klein halfuurtje les van celebrity trainer Jillian Michaels. Benodigdheden: gewichtjes van 2,5 – 3 kilo.
  2. Blogilates. Voor Pilates is deze chick heel leuk om te volgen. Ze is wel een beetje, eh tja ‘out there,’ maar haar moves maken echt verschil voor die fantastische abs die je zo graag wilt.
  3. Tara Stiles. Van Pilates gaan we door naar de Yogalessen van de beroemde yogi, Tara Stiles. Ze legt alles rustig voor je uit en je doet het gewoon thuis op je matje na. Dat laatste is dan ook het enige wat je nodig hebt.
  4. Charlie James. Wil jij lekker zweten? Miss James post dagelijks nieuwe high intensity workouts op haar youtube kanaal. Echt een must follow!
  5. Tone It Up. Karena en Katrina zijn fit & fabulous en delen graag met jou hoe ze dit bereikt hebben. Hun work-out video’s zijn meestal op het strand. Dit werkt onwijs motiverend, want je denkt hierdoor meteen aan je bikinibody!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.