fbpx

5 Musthave modeboeken

 
Om inspiratie op te doen of gewoon lekker in te bladeren: deze vijf modeboeken zijn een musthave!

VOGUE_1024x1024In Vogue Een absoluut meesterwerk en niet alleen een boek zoals dit, maar ook het Vogue magazine is en zal altijd de ‘holy bible of fashion’ blijven! De vele illustraties zijn een bron van inspiratie.

ann0131Ann Demeulemeester Het zwarte boek is genoemd naar de ontwerpster zelf en is een absolute aanrader voor de Belgische fashion scene lovers. Zij is één van de invloedrijkste ontwerpers van België. Dus geniet van Ann Demeulemeesters typische prachtige silhouetten over de jaren heen.

LaurenConradStyle-cStyle Het modeboek geschreven door it-girl Lauren Conrad. Wil je je door haar style laten inspireren of gewoon veel modetips opdoen? Dan lees je haar handige boek!

how71XaSbfcYTL._SL1500_How to be Parisian Geschreven door Anne Berest. Het boek geeft de stijlgeheimen prijs van de ware Parisienne. Maar het gaat zelfs verder dan dat; vier Parisiennes (inclusief de auteur) geven ook hun mening over de Franse cultuur en attitude. Een aanrader voor wie eens iets totaal anders wilt lezen en zich in de Franse mode wilt verdiepen.

chanel812z6pPIyOLChanel Dit prachtige modeboek is het werk van auteur Daniele Bott. Het staat vol met originele en nooit eerder gepubliceerde foto’s van het oh-zo bekende modehuis Chanel. Zelfs ontwerpen van Karl Lagerfeld himself zijn in het boek te vinden!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.