fbpx

5 Tips voor een fotoshoot met vriendinnen

 
Een fotoshoot met vriendinnen? Zo pak je het aan!

Binnenkort een fotoshoot met je beste vriendinnen? Geen paniek! Met deze tips zijn jij en je vriendinnen in een handomdraai topmodellen!

  1. Bedenk van te voren een thema voor de shoot. Zo kunnen jij en je bff’s van te voren nog shoppen voor leuke outfits! En zodat de foto echt één plaatje wordt.
  2. Maak een duidelijke opstelling. Eentje waarbij iedereen goed zichtbaar is.
  3. Zorg voor een ontspannen sfeer. Als iedereen relaxed en op z’n gemak is, is het veel makkelijker om te beginnen met de shoot. We willen geen wazige blikken en dichte ogen!
  4. Vermijd clichés en probeer een eigen draai te geven aan de fotoshoot. Ja, jullie dragen matchy outfits en hebben jullie haar op dezelfde manier gestijld. Maar dat betekent niet dat jullie moeten doen wat anderen doen. Doe inspiratie op uit modemagazines en blogs!
  5. Houd het simpel met kleding en make-up. De aandacht mag niet afgeleid worden van het allerbelangrijkste detail: je vriendinnengroep!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.