fbpx

5 Tips voor perfecte outfitfoto’s

 

 
We dromen graag weg bij de mooie fashion photo’s van onze favoriete bloggers. Met deze tips maak je ook zulke mooie outfitfoto’s.

  1. Kies je meest aparte en originele outfits. Ga voor een duidelijke stijl zoals rock chick, streetstyle, classy, … Vergeet niet dat bij een outfit ook accessoires, make-up en haar horen, het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken op foto’s.
  2. Laat een vriend, vriendin of familielid met ervaring in fotografie de foto’s maken. Bij deze personen voel je je het meest op je gemak en dat ga je ook zien aan de foto’s. Personen met ervaring in fotografie én in het bezit zijn van een professionele camera, zullen ervoor kunnen zorgen dat de foto goed belicht is en ga zo maar door.
  3. Doe niet aan overdreven poseren, dat komt te geforceerd over. De foto’s van bloggers zijn nonchalant, waarbij ze gewoon lachend over straat lopen of tegen een muurtje aanleunen bijvoorbeeld. De foto moet spontaan overkomen, dus ‘poseer’ zo natuurlijk mogelijk.
  4. Het draait allemaal rond dé outfit in zijn geheel, dus zorg dat je volledig van kop tot teen op de foto staat! Maar fotografeer daarnaast ook goede detailfoto’s waarbij je specifieke items nog beter ziet.
  5. De omgeving waar de foto gemaakt wordt is ook belangrijk, want dat is de achtergrond van je foto! Maak de foto’s in een mooi park bijvoorbeeld, nu in de lente is bloesem ook prachtig om mee op de foto te hebben! Een andere optie is gewoon in de stad op straat, wat je bij de meeste bloggers dus ziet.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.