fbpx

5 TV-Series voor mode-inspiratie

 

Mode crisis? Kijk dan snel naar een van deze vijf series. Heel veel fashion inspiratie gegarandeerd en problem solved!

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw staat bekend om haar meest gekke outfits, zelfs al toen ze tiener was. Sex and the City al 100x gezien? Kijk dan snel naar The Carrie Diaries, net zo leuk. In ieder geval de outfits!

Jane by Design

Niet bekend bij iedereen. Maar zeker een aanrader! Jane wordt ouder geschat en krijgt een baan bij een topdesigner, terwijl ze nog gewoon op school zit. Heel veel mooie outfits gegarandeerd.

Gossip Girl

Het bekende verhaal over Blair en Serena, die in de Upper West Side wonen en echt de mooiste outfits dragen en shoppen bij de meest geweldige winkels. De kunst: die look voor een kleinere prijs kopiëren.

Pretty Little Liars

Vier vriendinnen en één vijand: ‘A’. Ondanks alles wat de vier meiden meemaken, zien ze er iedere keer weer fashionable uit.

The Lying Game

Helaas is de serie gestopt, maar het is echt niet erg om nog een keer te kijken naar de liegende tweeling met die pretty outfits.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.